MAXAM Romania 2017
Director HSEQS: Adrian Diditel: adiditel@maxam.net / +40 720 532 563

.

 

 

.

.

.

.

.

.

 

 

.

.

 

 

.

.

.

.

 

ANUNT PUBLIC

Agentia pentru Protectia Mediului Brasov anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de emitere a autorizatiei integrate de mediu pentru SC MAXAM ROMANIA SRL pentru activitatea desfasurata la punctul de lucru din judetul Brasov, orasul Victoria, Aleea Uzinei nr. 8 bis. Decizia a fost luata in urma consultarii autoritatilor membre C.A.T., intrunit in data de 07.01.2019 la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov.

Decizia de emitere a autorizatiei integrate de mediu se va afisa la sediul Primariei Victoria si Agentia pentru Protectia Mediului Brasov, pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro si a titularului de activitate (http://www.maxam-romania.ro/DecizieEmitereMAXAM.pdf). Proiectul autorizatiei integrate de mediu poate fi consultate pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro.

Observatiile publicului se primesc in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov, din Brasov, str. Politehnicii, nr. 3 sau electronic la adresa office@apmbv.anpm.ro, si la sediul Ministerului Mediului la fax. 021 408 96 15 (in termen de 30 de zile de la data primului anunt public).

DECIZIE EMITERE